Wedstrijd SCO/European Aerosols 1 tegen OVVO 1

Wedstrijd SCO/European Aerosols 1 tegen OVVO 1

Wedstrijd SCO/European Aerosols 1 tegen OVVO 1 863 648 K.V. SCO

As. zaterdag 28 januari speelt SCO/European Aerosols 1 tegen OVVO 1 uit Maarssen. Het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden met veel actie. De aanmoediging van supporters op de tribune geeft de wedstrijd altijd een extra dimensie, dus komen jullie ons a.s. zaterdag weer aanmoedigen?

Geen Livestream
Normaal wordt elke thuiswedstrijd uitgezonden via onze Livestream. Door omstandigheden is dat bij deze wedstrijd helaas niet mogelijk. De wedstrijd SCO/European Aerosols 1 tegen OVVO 1 is dus niet via de Livestream te zien. Onze excuses hiervoor. Iedereen is uiteraard van harte welkom om de wedstrijd in Sporthal De Steense in Wolvega live te komen kijken. De wedstrijd start om 20.00 uur.

Let op! De wedstrijd SCO/European Aerosols 2 tegen OVVO 2 die gepland was om 18.20 uur, gaat niet door.

Wedstrijd info: Korfbal evenementen | K.V. SCO (kvsco.nl)