Kom gratis klimmen en klauteren bij de SCO Kangoeroe Klup

Kom gratis klimmen en klauteren bij de SCO Kangoeroe Klup

Kom gratis klimmen en klauteren bij de SCO Kangoeroe Klup 863 648 K.V. SCO

Zaterdag 28 januari gaan we klimmen en klauteren met de “Kangoeroe Klup” van SCO. Tussen 9.30 en 10.15 uur kan je gratis kennis maken met sport en spel in de gymzaal van OBS De Striepe in Oldeholtpade. Ben jij 3, 4 of 5 jaar oud? Kom dan ook! Aanmelden is niet nodig. Je kan gewoon komen en meedoen. Hoe leuk is dat! Voor heel veel ouders en kinderen is deze kennismaking het startpunt van een fantastisch sport avontuur.

De Kangoeroe Klup
Bij de Kangoeroe Klup van SCO sporten de kinderen één keer per week (op zaterdag) in kleine groepjes met jongens en meisjes samen. Allemaal leeftijdgenootjes en plezier hebben staat voorop. De trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar. Bij de Kangoeroe Klup maken de kinderen nieuwe vriendjes en leggen ze de basis voor een leven lang gezond bewegen.

Wat gaan we doen?       Klimmen en klauteren met leeftijdsgenootjes
Voor wie?                           Jongens en meisjes van 3 t/m 5 jaar
Waar?                                  OBS De Striepe, Hoofdweg 193 in Oldeholtpade
Wanneer?                          Zaterdag 28 januari
Hoe laat?                            Van 9.30 tot 10.15 uur
Aanmelden?                     Niet nodig 😊
Heb je een vraag?           Stuur een E-mail naar sporten@kvsco.nl

De SCO Kangoeroe Klup