SCO geeft clinics tijdens “Sporttoer”

SCO geeft clinics tijdens “Sporttoer”

SCO geeft clinics tijdens “Sporttoer” 863 648 K.V. SCO

Afgelopen week tijdens de herfstvakantie, organiseerde het Beweegteam Weststellingwerf “De Sporttoer” in sporthal de Steense. “Sporttoer” houdt in dat het Beweegteam Weststellingwerf in Noordwolde/Wolvega/Munnekeburen een aantal uren gratis verschillende sporten aanbiedt aan kinderen op de basisschool. In Wolvega werden in de Oolde en Nije Steense ongeveer 100 basisschoolkinderen in groepjes verdeeld en deed men per groep leuke sportactiviteiten, waar onder een heuse stormbaan en ook korfbal.

Korfbal clinics+
Door SCO ers Mark van Veen en Roland Oostra werden tijdens deze Sporttoer verschillende clinics aan deze kinderen gegeven. Er werd tijdens de clinic veel geoefend met de bal, om de kinderen een zo positief mogelijke succeservaring mee te geven. Dit bleek een schot in de roos, want het plezier was van de blije gezichten af te lezen. Na afloop werden alle deelnemers gezamenlijk getrakteerd op drinken en fruit.

4 keer gratis sporten!
Alle deelnemende kinderen zijn uitgenodigd om 4x gratis te komen sporten bij K.v. SCO. Zit jij op de basisschool, maar was je niet in de gelegenheid om bij de Sporttoer aanwezig te zijn, dan kan je ook alsnog aanmelden bij SCO om 4 x gratis te komen sporten. Stuur dan vandaag nog je aanmelding naar sporten@kvsco.nl . Voor heel veel ouders en kinderen is dit namelijk het startpunt van een fantastisch sport avontuur!