Oud ijzer drive-in bij SCO

Oud ijzer drive-in bij SCO

Oud ijzer drive-in bij SCO 863 648 K.V. SCO

Bent u aan het opruimen en heeft u oud ijzer en/of metaal houdend materiaal zoals o.a. autowrakken fietsen, wasdrogers/afwasautomaten, elektronische apparaten etc.? Ook accu’s zijn welkom. Bewaar dit dan voor SCO.

Zaterdag 29 oktober as. van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert SCO een oud ijzer drive-in. Op het sportcomplex kunt u dan het oud ijzer inleveren. Terwijl u wacht in de auto pakken wij het oud ijzer uit uw auto of van uw kar en doen het oud ijzer in de container.

Bij u ophalen
Heeft u geen mogelijkheid om het oud ijzer bij ons in te leveren? Geen probleem. Wij halen het graag bij u op. Wilt u van deze mogelijkheid gebruikmaken? Neem dan contact op met Johan Postma via telefoon: 06 – 22 83 67 74 of mail naar: ipodejo@hotmail.com

Adres Sportcomplex SCO: Hoofdweg 211a Oldeholtpade.

LET OP !!! Rubber, koelkasten en vriezers mogen niet worden ingeleverd.