Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam? 863 648 K.V. SCO

Op zondag 16 oktober gaan wij als SCO’ers toezicht houden bij de marathon van Amsterdam. Het is de hele dag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Door met een grote groep vrijwilligers bij dit evenement te assisteren, krijgt de club een fors bedrag per vrijwilliger uitbetaald. Een geweldig mooie instrooier voor onze clubkas! Ook jouw hulp wordt zeer op prijs gesteld. Jij gaat dan toch ook mee?

Wat houdt het toezichthouden bij de marathon van Amsterdam in?

Als toezichthouder sta je direct langs de route van de marathon. Je ziet dus alle hardlopers van dichtbij langskomen, ook die snelle Kenianen. Je wijst andere weggebruikers zoals o.a. wandelaars, fietsers en automobilisten de weg zodat zij op het juiste moment en op de juiste plaats de weg over kunnen steken zodat de hardlopers er geen last van hebben. Daarnaast kun je gezellig de marathon volgen en de hardlopers aanmoedigen.

Ga jij daarom ook met ons mee naar de marathon van Amsterdam, dan we maken we er samen een gezellige dag van. Geef je op bij Josta Westenbroek via: jostawestenbroek@gmail.com of secretariaat@kvsco.nl of 06-46293241.

SCOren doe je samen!