Wolter Achttien per direct toegevoegd aan technische staf SCO!

Wolter Achttien per direct toegevoegd aan technische staf SCO!

Wolter Achttien per direct toegevoegd aan technische staf SCO! 675 507 K.V. SCO

Oud SCO-speler en clubman Wolter Achttien is toegevoegd aan de technische staf van SCO. Per direct zal Wolter de functie als trainer en coach van SCO 2 gaan invullen.

Achttien speelde zo’n 8 jaar in de hoofdmacht van SCO en heeft de afgelopen jaren diverse functies binnen SCO ingevuld. Als fanatieke speler en met zijn kwaliteiten als coach wil Wolter een fundament creëren waarbij de spelers van het jonge tweede verder groeien tot nog betere en gelijkwaardige concurrenten van ons vlaggenschip. Daarnaast zal hij ook mogelijkheden geven aan talentvolle jeugdspelers om zich te ontwikkelen om vervolgens door te stromen naar de selectie.

Nadat Andre Delfsma kenbaar had gemaakt zich niet meer volledig in te kunnen zetten voor zijn rol als trainer/coach van SCO 2 wegens een uitbreiding van zijn functie op zijn werk, zijn we blij Wolter als zijn opvolger te mogen presenteren. Vanaf deze plaats willen we Andre bedanken voor zijn inzet en wensen we Wolter veel succes om verder te bouwen aan de selectie van SCO.