Ook Marloes Frieswijk komt weer thuis

Ook Marloes Frieswijk komt weer thuis

Ook Marloes Frieswijk komt weer thuis 863 648 K.V. SCO

Ook Marloes speelt vanaf seizoen 2022-2023 weer in het blauw van SCO.

Waar we vorige week konden melden dat Pascal Frieswijk, Melvin Frieswijk en Kim van Dalen hun comeback maken bij SCO, volgt nu ook Marloes de weg naar haar thuisclub SCO. Marloes speelde net als Pascal en Melvin al van jongs af aan bij SCO. Na 2 jaren in de selectie te hebben gespeeld koos Marloes ervoor de stap te maken naar de korfballeague. Ze besloot te gaan korfballen bij AKC Blauw Wit uit Amsterdam. Met deze club wist Marloes in het jaar 2016-2017 de korfbalfinale in de Ziggo Dome te behalen. Al snel daarna werd ze ook geselecteerd voor het Nederlands team. Marloes speelt alweer een aantal jaar dichter bij huis bij LDODK uit Gorredijk. Daar speelt zij samen met haar jongste broertje Julian, ook een groot talent uit de jeugdopleiding van SCO.

Marloes zegt over haar terugkeer: ‘Ik ga graag de uitdaging aan om mijn club SCO naar een hoger niveau te tillen. Op deze manier kan ik meer tijd besteden aan andere dingen en uiteindelijk bij SCO mijn korfbalcarrière waardig afsluiten. Tevens wil ik graag een bijdrage leveren aan het nieuwe jeugdbeleidsplan.’

SCO is ontzettend blij en trots dat ook Marloes Frieswijk volgend seizoen onze selectie komt versterken.

Verdere versterking voor onze selectie is niet uitgesloten in de nabije toekomst.