Clinic van Andre Kuipers een succes

Clinic van Andre Kuipers een succes

Clinic van Andre Kuipers een succes 863 648 K.V. SCO

Afgelopen zondag 13 februari vond in sporthal De Steense een korfbalclinic plaats, onder leiding van voormalig topkorfballer Andre Kuipers van Korfbalstars.

16 spelers uit de E-teams van SCO en Leonidas en 12 spelers uit de D’s kregen elk een clinic van een uur. Het was fantastisch om te zien dat zoveel kinderen plezier beleven en nieuwe dingen leren tijdens een dergelijke clinic. De enthousiaste reacties van de kids spraken voor zich.

Na de twee clinics was er een speciale bijeenkomst voor onze jeugdtrainers. Tijdens deze informatieve bijeenkomst werd er o.a. gesproken over hoe je er als jeugdtrainer voor kan zorgen dat de kinderen plezier blijven houden en gemotiveerd blijven.

Wij bedanken Andre Kuipers voor deze inspirerende clinic, waar we in de nabije toekomst zeker een vervolg aan zullen geven!