Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 863 648 K.V. SCO

De jeugd sponsor actie van de Poiesz is weer gestart. KV SCO doet dit jaar ook weer mee. Dit houdt in dat onze club weer een mooi geldbedrag kan binnenhalen.

Hoe kun je meedoen?
Haal je boodschappen bij de Poiesz en doe de munten, die je bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt, in de koker van SCO. Ook zijn er wekelijks sponsorproducten en sponsor aanbiedingen waar je extra munten voor kunt ontvangen. Houd hiervoor de poieszfolder en onze social media kanalen in de gaten! Dit jaar is er helaas geen jeugd sponsor gala en ook mag er geen team actief werven in de Poiesz zelf.

Poiesz Wolvega
SCO heeft alleen een koker in de Poiesz-supermarkt in Wolvega. Doet je je boodschappen bij een ander Poiesz-filiaal,  maar gun je de munten aan SCO? Spaar ze bij elkaar en mogelijk kun je ze een keer in de koker doen in Wolvega. De actie loopt van maandag 14 februari t/m zondag 10 april 2022. U steunt SCO toch ook?

Voor meer informatie kijk op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa