Livestream uitzendingen 5 februari

Livestream uitzendingen 5 februari

Livestream uitzendingen 5 februari 960 637 K.V. SCO

De korfbal competitie is weer begonnen en publiek is gelukkig ook weer welkom. Aangezien er echter door de coronaregels maar een gering aantal supporters op de tribune kan plaatsnemen, verzoeken wij het publiek van de tegenstander(s) om de wedstrijd te volgen via onze livestream. Maar ook voor alle anderen die niet in de gelegenheid zijn om naar sporthal in Wolvega af te reizen, verzorgt onze mediacrew op zaterdag 5 februari as. een livestream van drie thuiswedstrijden.

Onze video livestream biedt ons de mogelijkheid om thuiswedstrijden live via ons YouTube kanaal online te delen met publiek over de hele wereld. Hiermee hebben we dus een wereldwijd publiek, dat op deze manier gratis de mogelijkheid heeft om de wedstrijden te bekijken op een desktop, laptop, tablet of mobiel.

Livestream uitzendingen op 5 februari: