Gezocht: Oud ijzer

Gezocht: Oud ijzer

Gezocht: Oud ijzer 300 225 K.V. SCO

De oud ijzer container staat nog op de parkeerplaats van ons sportcomplex in Oldeholtpade. Alles wat van metaal is mag er in gegooid worden. We zijn speciaal op zoek naar oude radiatoren, accu’s, kanteldeuren, tuinstoelen, wasmachines, drogers en grasmaaiers.

Door het zware oud ijzer in deze container bij SCO te gooien, bespaar je zelf op evt. stortkosten en lever je voor onze club een leuke bijdrage! Je kan met de auto (en aanhanger) tot naast de container rijden.

Heb je grote en zware voorwerpen dan kan je deze naast de container neerzetten. Kan je het niet zelf brengen, dan halen wij het ook graag bij je op. Neem daarvoor contact op met Johan Postma via telefoon 06 – 22 83 67 74 of stuur een E-mailtje naar ipodejo@hotmail.com.

Bedankt!

Adres van de oud ijzer container: Sportcomplex SCO: Hoofdweg 211a Oldeholtpade.

LET OP !!! Rubber zoals autobanden en ook diepvrieskisten mogen hier niet worden ingeleverd.