Welkom Bo!

Welkom Bo!

Welkom Bo! 863 648 K.V. SCO

De commissie ledenwerving van SCO is erg blij dat zoveel jeugdleden andere kinderen enthousiast maken om te gaan korfballen! Zo heeft Sem zijn zusje Bo onlangs lid gemaakt! Sem korfbalt in de E1 wat hem heel goed bevalt. Bo heeft al op een leuke manier kennis gemaakt met korfbal tijdens de gewenningstoernooitjes voor beginnende f-jeugd en vond dit ook erg leuk! Ze gaat nu ook trainen en sluit aan bij de F2. Bedankt Sem, de bal en cadeaubon zijn dik verdiend! En Bo heel veel korfbal plezier toegewenst bij SCO/MOTIP DUPLI!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO en ontvang een handtekening op je stempelkaart! Is jouw kaart vol dan ontvang jij een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! Wil jij een stempelkaart of meer informatie neem dan contact op via sporten@kvsco.nl