Welkom Florien!

Welkom Florien!

Welkom Florien! 863 648 K.V. SCO

Maureen (C3) en Thijmen (D3) hebben samen hun zusje Florien enthousiast gemaakt voor korfbal. Florien heeft eerst bij de Reuzenpanda’s gesport en haar zwemdiploma’s behaald en gaat nu lekker korfballen en trainen met de F2 van SCO/MOTIP DUPLI. Maureen en Thijmen zijn blij met de bal en cadeaubon die ze hebben mogen ontvangen voor het lid maken van Florien! Wij wensen Florien heel veel succes en plezier in de F2 bij SCO/MOTIP DUPLI!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO en ontvang een handtekening op je stempelkaart! Is jouw kaart vol dan ontvang jij een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! Wil jij een stempelkaart of meer informatie neem dan contact op via sporten@kvsco.nl