Welkom Jan!

Welkom Jan!

Welkom Jan! 863 648 K.V. SCO

Jarno uit E3 heeft Jan lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI. Dat vinden wij geweldig natuurlijk! Jarno heeft daarom als bedankje een cadeaubon en een bal gekregen voor zijn inzet. Maar Jan heeft ook niet stilgezeten. Hij heeft namelijk direct vriendjes meegenomen naar de training waardoor zijn stempelkaart in één keer vol is! En een volle stempelkaart betekent een leuke prijs. Jan heeft dan ook

een prachtige goed gevulde SCO etui ontvangen. En de SCO sjaal mag ook niet ontbreken natuurlijk. Heb jij je SCO stempelkaart ook vol met stempels? Lever deze dan in bij je trainer en ontvang direct een leuke prijs. Wij willen zowel Jan als Jarno bedanken voor hun inzet en Jan heel veel korfbal plezier toewensen bij SCO!

Neem daarom ook je vriendinnetje of vriendje mee naar de training en ontvang een handtekening op je stempelkaart! Is jouw kaart vol, dan ontvang jij ook een leuke prijs! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid, dan krijg jij net zoals Jarno, een cadeaubon en een bal! Wil jij een stempelkaart of meer informatie neem dan contact op via sporten@kvsco.nl