Gewenningstoernooi korfbal voor de F jeugd

Gewenningstoernooi korfbal voor de F jeugd

Gewenningstoernooi korfbal voor de F jeugd 2048 1536 K.V. SCO

SCO organiseerde eerder deze maand het eerste ‘’gewenningstoernooi” korfbal voor de F jeugd (leeftijd 6 en 7 jaar). Doel van dit toernooi is om kinderen van deze leeftijd die korfbal als sport een keer uit willen proberen én kinderen die al in een F-korfbalteam zitten maar nog te jong of nog niet klaar zijn voor de competitie, op een leuke en sportieve manier te laten ervaren hoe het is om een korfbalwedstrijd te spelen. Het gaat hier niet om winnen of verliezen maar om het leren! En uiteraard om te ontdekken hoe leuk korfbal is.

Het is geheel GRATIS!

Het volgende toernooi staat gepland voor zaterdag 27 november van 09.30 uur tot 11.00 uur in de Steense.

Hebben we je interesse gewekt, ben je nieuwsgierig geworden, wil je meer informatie of wil je jouw zoon of dochter opgeven? Neem dan contact met ons op door een E-mail bericht te sturen naar sporten@kvsco.nl.