Succesvolle oud ijzer drive-in

Succesvolle oud ijzer drive-in

Succesvolle oud ijzer drive-in 426 320 K.V. SCO

Voorafgaand aan de “oud ijzer drive-in” van afgelopen zaterdag is er een flyer rondgebracht, waardoor mensen al geattendeerd werden op de aankomende oud ijzer actie. Het brengen vond afgelopen zaterdag plaats. Vanaf 10 uur werd het oud ijzer bij de container op ons sportpark in Oldeholtpade aangeboden, waarna bij iedereen het oud ijzer uit de auto of aanhanger werd gehaald. Daarnaast hebben ook heel veel mensen gebruik gemaakt van de ophaalservice door een afspraak te maken door te bellen met het telefoonnummer dat op de flyer stond. Wat een enorme hoeveelheid ijzer is er ook nu weer verzameld!

Namens SCO dank aan iedereen die het oud ijzer heeft aangeboden en uiteraard aan al onze vrijwilligers die deze oud ijzer actie mede tot een succes hebben gemaakt!

De container is echter nog niet helemaal vol, dus mocht u toch de actie hebben gemist en nog oud ijzer hebben liggen, dan kunt u het alsnog brengen of een afspraak maken voor het ophalen van uw oud ijzer.

Brengen kan 24/7 op de parkeerplaats bij het Sportcomplex SCO: Hoofdweg 211a Oldeholtpade. Een afspraak maken voor het ophalen kan door contact op te nemen met Johan Postma tel. 06-22836774 of een berichtje te sturen naar e-mailadres ipodejo@hotmail.com.