Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI D1

Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI D1 604 429 K.V. SCO

Wedstrijdverslag van deze week: SCO/MOTIP DUPLI D1 – De Meeuwen D1

Thuis tegen de Meeuwen, in de eerste helft maakt SCO D1 het de Meeuwen flink lastig. Het duurt dan ook enkele minuten voor het eerst punt valt. Helaas is deze wel voor de Meeuwen. Maar door flink verdedigen en zelf een flink aantal keer gericht te schieten op de korf vallen er ook bij SCO 2 punten. De Meeuwen blijken wel sterker en ze gaan dan ook de rust in met 2-7. Na een peptalk in de pauze gaan ze weer fanatiek van start en wordt het weer in de eerste minuten lastig om te scoren, maar helaas is dit aan beide kanten zo. Naar mate de tweede helft vordert blijkt het wel pittig om zo’n lastige tegenstander het hoofd te blijven bieden in de verdediging. Het blijkt dan ook wel lastig om de bal bij de middenlijn te krijgen om zelf weer in de aanval te kunnen gaan. Toch wordt er nog een mooi punt gescoord in de tweede helft en eindigen wij met 3 punten, waardoor de eindstand 3-18 voor de Meeuwen wordt.