Maak kennis met de innovatieve EXO-L enkelbrace

Maak kennis met de innovatieve EXO-L enkelbrace

Maak kennis met de innovatieve EXO-L enkelbrace 863 648 K.V. SCO

Op dinsdag 12 oktober demonstreert Fysio Gorredijk-Wolvega de “EXO-L brace” in de entreehal van Sporthal De Steense. Deze demonstratie zal plaatsvinden voor, in de pauze en na afloop van de korfbalwedstrijd TeamNL tegen (oud) SCO, zodat iedereen de kans krijgt om kennis te maken met deze unieke enkel brace!

De EXO-L Enkelbrace is een innovatie die het verzwikken van de enkel voorkomt, zonder je bewegingsvrijheid te beperken. De EXO-L werkt als een veiligheidsriem voor de enkel en imiteert op een slimme manier de menselijke anatomie. Deze unieke brace biedt zijn ondersteuning precies wanneer een verzwikking dreigt en laat de beweging van de enkel verder vrij. Door middel van 3D-scannen en 3D-printen wordt deze innovatieve brace volledig op maat gemaakt.

Naast de demonstratie van de enkel brace, zal Fysio Gorredijk-Wolvega tegelijkertijd een demonstratie geven van de “AlterG loopband”. De AlterG is een loopband waarbij je door de luchtweerstand in de loopband met veel minder weerstand kunt lopen. Deze unieke loopband is in te zetten na een operatie of blessure, om het lopen en/of hardlopen op te bouwen en de balans en coördinatie veel sneller te kunnen herstellen. Daarnaast is deze loopband ook zeer geschikt voor het behandelen van mensen met evenwichtsproblemen of overgewicht.

Tijdstip demonstraties:  van 19:00 uur tot 21:00 uur

Locatie: Entreehal van Sporthal De Steense