Kevin Hoen maakt overstap naar SCO/MOTIP DUPLI

Kevin Hoen maakt overstap naar SCO/MOTIP DUPLI

Kevin Hoen maakt overstap naar SCO/MOTIP DUPLI 863 648 K.V. SCO

Met ingang van seizoen 2021-2022 speelt Kevin Hoen in het kobaltblauw van SCO. De 18-jarige Hoen komt over van kv Leonidas uit Noordwolde. Kevin speelde vanaf zijn 10de met veel plezier bij kv Leonidas uit Noordwolde. Voor hem is korfbal een uitlaatklep. De promotie van Leonidas naar het wedstrijdkorfbal heeft hem gemotiveerd om zijn spel naar een hoger niveau te tillen. Dit hoopt hij bij SCO te bereiken. ‘Graag zou ik in mijn korfbalcarrière de stap willen maken naar het spelen van hoofdklassewedstrijden in de zaal. Als ik dit kan bereiken, dan kan ik 100% zeggen dat mijn korfbalcarrière een succes is geweest.’ ‘Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een goede sfeer is binnen het team, want als dat goed zit, heb je een echt team. En ik ken SCO natuurlijk omdat ik er vroeger vaak tegen heb gespeeld’, aldus Kevin.

Kevin studeert Sportkunde aan het Windesheim in Zwolle. Daarnaast werkt hij als secretarieel medewerker bij een accountantskantoor. In zijn vrije tijd vind hij het prachtig om de NBA en andere sporten die op hoog niveau gespeeld worden te kijken. En af en toe een feestje met vrienden is hij ook wel voor in.

Kevin heeft er enorm veel zin in om zijn energie in het korfballen bij SCO te stoppen. Hij kan niet wachten om wedstrijden te gaan spelen met het team. ‘Ik heb de selectie van SCO al leren kennen want ik train al mee. Ik kan zeggen dat de sfeer er altijd goed in zit!’

SCO is blij met de komst van Kevin! Kevin veel succes en plezier bij SCO!