Kees Flapper kiest voor ontwikkeling bij SCO

Kees Flapper kiest voor ontwikkeling bij SCO

Kees Flapper kiest voor ontwikkeling bij SCO 863 648 K.V. SCO

De 22-jarige Kees Flapper zet zijn korfbalcarrière voort bij SCO/MOTIP DUPLI. Vanaf zijn 4de korfbalde hij bij kv Lintjo uit Oldeberkoop. Bij Lintjo is hij vaak kampioen geworden in de jeugd, maar ook met het 1ste team waar hij de laatste jaren in speelde is hij 2 keer kampioen geworden. Kees wil zich graag ontwikkelen en zodoende kwam hij in aanraking met SCO. Ook Kees heeft al een aantal trainingen meegedaan. ‘Het is erg gezellig en voelt gelijk goed’. ‘Ik hoop bij SCO door te groeien tot een vaste basiskracht van het 1ste en wat er verder op mijn pad komt zie ik dan wel.’ ‘En kampioen worden met SCO zou helemaal top zijn’, aldus Kees.

Kees is woonachtig in Oldeberkoop. In zijn dagelijkse leven volgt hij de lerarenopleiding aan de PABO in Zwolle. Daarnaast werkt hij in de catering voor wegenbouw.

Kees, top dat je bij SCO komt korfballen. Veel succes en plezier!