Welkom Ricardo!

Welkom Ricardo!

Welkom Ricardo! 863 648 K.V. SCO

Ricardo Wigarda is 11 jaar en woont in Wolvega. Ricardo heeft met veel plezier op atletiek gezeten en kwam onlangs door zijn buurtvriendjes in contact met korfbal. Bij SCO hebben wij hem toen voorgesteld om gebruik maken van de aanbieding om 4 x gratis mee te trainen. Na de eerste keer meetrainen vond hij het al zo leuk dat hij gelijk al lid wilde worden! Uiteraard heeft hij daarna nog gewoon 3x gratis meegetraind en is hij vervolgens lid van SCO geworden.

Ricardo: “Ik vind korfbal vooral leuk omdat ik samen met klasgenoten en vrienden kan sporten.” Welkom bij de club Ricardo. Wij wensen je heel veel korfbalplezier toe.

Iedereen mag geheel gratis een paar trainingen bij SCO meedoen, zonder dat je gelijk lid hoeft te worden. Korfbal ervaar je namelijk pas echt door het te doen. Je kunt op elke leeftijd en op elk niveau instromen. Wil jij ook net als Ricardo, zelf ervaren of korfbal iets voor jou is, of een zoon of dochter opgeven? Stuur dan een E-mail met je naam en leeftijd naar sporten@kvsco.nl. Dan ben je van harte welkom op ons sportpark “De Hoolt-tuun” in Oldeholtpade.