Muta Sport, korfbal is onze passie

Muta Sport, korfbal is onze passie

Muta Sport, korfbal is onze passie 863 648 K.V. SCO

Sponsor in de spotlight

Achter de schermen bij ……

Muta Sport, korfbal is onze passie

Muta Sport is dé kledingspecialist voor sportend en werkend Nederland. Bij Muta Sport vind je alle teamkleding, accessoires en materialen die je nodig hebt voor sportplezier en topprestaties. Voor elke sport en ieder bedrijf bieden ze een veelzijdig collectie. Het kantoor van Muta Sport is gevestigd in Leeuwarden.

Aan het woord is Martijn Zwart, die als accountmanager verantwoordelijk is voor de korfbal klanten binnen het bedrijf Muta Sport. Martijn werkt samen met een gedreven team van 15 medewerkers.

Om bij Muta Sport te werken is het een absolute voorwaarde dat je sportief en energierijk bent en dat ook uitstraalt. “Je moet daarnaast in staat zijn om goed in teamverband te kunnen werken, maar ook individueel kunnen werken aan je eigen kerntaken. Korfbal is mijn passie, dit doe ik al m’n hele leven. Hoe leuk is het dan om in de korfbal markt actief te zijn en verenigingen in te kleden en te voorzien van de juiste adviezen.” Aldus Martijn.

De belangrijkste producten van Muta Sport zijn teamkleding, sportaccessoires en materialen. Voor alles wat een vereniging nodig heeft, kan je bij Muta Sport terecht. Hetzelfde geldt voor bedrijven voor bedrijfskleding en/of sportkleding. Martijn: “De belangrijkste vraag welke we altijd stellen, wat is de wens van de klant? Op basis van de input komen wij met een voorstel en de nodige adviezen, dit blijkt een goede formule.”

De uitdaging van het constant verschuiven van de markt is iets waarmee men zich bij Muta Sport dagelijks bezig houdt. Martijn: “We proberen met innovatieve initiatieven de markt te benaderen zodat je als bedrijf voortdurend in beeld bent bij je doelgroep. Muta Sport staat voor mutatie- veranderingen, dus veranderingen in de sport, daar proberen we continu op in te springen, dat doen we al meer dan 24 jaar.”

Voor hun hoofd business hebben ze bij Muta Sport de website/webshop www.mutasport.nl. Daarnaast hebben ze voor hun dochteronderneming een aparte website/webshop, dit is www.korfbaltotaal.nl. Martijn : “Het doel van beide websites is vanzelfsprekend om verkoop te genereren in de webshops. Daarnaast is het doel van de Muta Sport website, dat het een informatieve website is over alles wat wij als Muta Sport doen.”

Muta Sport beschikt over meerdere Social media pagina’s. Social media kanalen bieden een bedrijf personalisatie. Het laagdrempelige karakter van social media maakt het mogelijk om snel te reageren en daardoor ontstaat er een persoonlijk gesprek tussen hun bedrijf en de klant. Je vindt Muta Sport op:

Facebook:

Instagram:

LinkedIn

Blijf ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes door Muta Sport op hun social media kanalen te volgen.

De samenwerking tussen Muta Sport en SCO is er al jarenlang. Martijn: “De wens vanuit de club is/was om een unieke kledinglijn te ontwikkelen voor de club, die jarenlang meegaat. Dit hebben wij op mogen zetten voor SCO en wij doen als bedrijf zijnde graag iets terug voor SCO. Ook persoonlijk blijf ik steeds op de hoogte wat er bij de club speelt, dit komt omdat er een goed en erg prettig contact is met mijn aanspreekpunt binnen de vereniging.”

Omdat ze zich bij Muta Sport steeds meer richten op bedrijfskleding en bedrijfs sportieve kleding komen ze graag in contact met de andere sponsoren van SCO. Martijn: “op deze manier zouden we wellicht in contact kunnen komen met geïnteresseerde bedrijven/partijen met SCO als gedeelde passie. Wij stellen dan altijd de vraag, wat is jullie wens? Vaak kunnen wij deze wens dan heel goed invullen.” Iedereen die geïnteresseerd is, kan contact opnemen met Martijn Zwart door een E-mail te sturen naar martijn@mutasport.nl of door langs komen in hun showroom. De koffie staat klaar.

Als laatste vroegen wij Martijn of hij misschien een tip of advies heeft voor onze leden en lezers van dit interview. Martijn: “Goed luisteren waar de klant naar vraagt, geloven in jezelf, doe de dingen die je leuk vindt en geniet van het leven! Neem ook eens een kijkje in onze landelijke korfbal webshop, genaamd Korfbaltotaal. De webshop is te vinden via www.korfbaltotaal.nl. Speciaal voor deze gelegenheid willen we voor alle SCO leden een 10% kortingscode beschikbaar stellen. Plaats je nu een bestelling via www.korfbaltotaal.nl dan ontvang je 10% korting door het invoeren van de kortingscode KVSCO10.” Doe je voordeel met deze tips! Bedankt Martijn.