Lid maakt lid actie. Opnieuw twee nieuwe leden!

Lid maakt lid actie. Opnieuw twee nieuwe leden!

Lid maakt lid actie. Opnieuw twee nieuwe leden! 863 648 K.V. SCO

Joas Burie uit Nijeholtpade en lid van de F-jes heeft Jarno Jansma, ook uit Nijeholtpade, lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI.  Joas heeft daarom een prachtige bal en een cadeaubon gekregen. En Jarno heeft als welkomstcadeau een mooie SCO sjaal ontvangen.

Bedankt Joas en welkom Jarno, veel korfbalplezier!

Alyssa Ario, lid van onze Reuzenpanda’s en nu ook trainend bij de f-jes heeft Sophie van Oosten ook enthousiast gemaakt voor korfbal. Sophie is daarom lid geworden van SCO/MOTIP DUPLI en heeft een mooie SCO sjaal gekregen. En Alyssa kan thuis nog meer gaan oefenen, want zij heeft een prachtige bal gekregen en een cadeaubon voor het lid maken van Sophie.

Ook Alyssa bedankt en Sophie welkom bij SCO/MOTIP DUPLI!

Breng je dus een nieuw spelend jeugdlid aan? Dan krijg je van ons een cadeaukaart naar (eigen) keuze en je krijgt ook nog een echte korfbalbal!  Dit geldt voor elk spelend jeugdlid die jij lid maakt van de B- t/m F-jeugd. Hoe meer vrienden of vriendinnen je dus lid maakt, hoe meer ballen je krijgt!

Wil je vriend(in), klasgenoot, buurjongen of buurmeisje lid worden, vul dan een aanmeldingsformulier in en zet hier ook op dat jij deze persoon lid hebt gemaakt. Het aanmeldingsformulier vind je < hier > .

Voor meer informatie stuur je een E-mail naar: sporten@kvsco.nl

Op de foto: links Alyssa en Sophie,  rechts Joas en Jarno