Geweldig eindresultaat korfbal actie

Geweldig eindresultaat korfbal actie

Geweldig eindresultaat korfbal actie 863 648 K.V. SCO

De actieperiode is voorbij. Vier weken na de start van de korfbal actie zijn er maar liefst 30 ballen gedoneerd! Dat zijn er zelfs 5 meer dan de doelstelling waarop we hadden ingezet. Wat een geweldig resultaat. Wij willen hiervoor alle sponsors bedanken, te weten: Anoniem, Mika & Just,  Joyce, Reint, Reint, Anoniem, Johan, Meta & Marjan, Wessel, Grietje, Pascal,  Arne,  Geert,  Britt,  Liz & Tez,  Frits,  Fenna & Isa & Kjeld,  Anoniem,  Jan,  Egbert,  Richard,  Arjan,  Ilya,  Anoniem,  Reinie,  Hendrika,  Dion & Owen,  Lotte & Stan,  Josta,  Karin,  Marieke,  Ybo,  Tara,  Ferencz & Sonja,  Dirk  en  Jan. Allemaal heel hartelijk bedankt voor jullie donatie en alle positieve reacties.