Poiesz Jeugd SponsorActie

Poiesz Jeugd SponsorActie

Poiesz Jeugd SponsorActie 863 648 K.V. SCO

De jeugd sponsor actie van de Poiesz is weer gestart. KV SCO doet dit jaar ook weer mee. Dit houdt in dat onze club weer een mooi geldbedrag kan binnenhalen.

Hoe kun je meedoen?
Haal je boodschappen bij de Poiesz en doe de munten, die je bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt, in de koker van SCO. Ook zijn er wekelijks sponsorproducten en sponsor aanbiedingen waar je extra munten voor kunt ontvangen. Houd hiervoor de poieszfolder, de website en facebook in de gaten! Dit jaar is er helaas geen jeugd sponsor gala en ook mag er geen team actief werven in de Poiesz zelf.

SCO heeft alleen een koker in de Poiesz-supermarkt in Wolvega. Doet je je boodschappen bij een ander Poiesz-filiaal,  maar gun je de munten aan SCO? Spaar ze bij elkaar en mogelijk kun je ze een keer in de koker doen in Wolvega.

De actie loopt van maandag 15 februari t/m zondag 11 april. U steunt SCO toch ook?

Voor meer informatie kijk op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa