Met trots presenteren wij Arbo Anders als nieuwe co-sponsor en “sponsor van de toekomst”

Met trots presenteren wij Arbo Anders als nieuwe co-sponsor en “sponsor van de toekomst”

Met trots presenteren wij Arbo Anders als nieuwe co-sponsor en “sponsor van de toekomst” 863 648 K.V. SCO

Een ieder heeft er vast al een glimp van opgevangen. Het is een stuk blauwer op onze accommodatie. Al onze jeugdspelers hebben namelijk een trainingspak én inschietshirt van onze sponsor ArboAnders gekregen. Het is geweldig om al onze jeugd in dezelfde uniforme kleding te zien trainen en spelen.

Maatschappelijk betrokken
Als nieuwe co-sponsor ondersteunt Arbo Anders SCO in veel verschillende opzichten. ArboAnders is echter ook “partner van de toekomst” en daarmee hoofdsponsor van de jeugdopleiding van SCO. Daarnaast is ArboAnders maatschappelijk partner van onze vereniging en in die hoedanigheid sponsor van het SportAnders concept bij SCO. Ook is ArboAnders mede betrokken bij het in de toekomst ontwikkelen van andere maatschappelijke activiteiten voor bijzondere of kwetsbare doelgroepen.

Unieke gedeelde focus
Bij SportAnders ligt de focus op datgene wat een kind wel kan, in plaats van te denken in beperkingen. Bij ArboAnders ligt diezelfde focus op de werknemer. Deze unieke gedeelde focus maakt dit een uiterst kansrijke samenwerking.

ArboAnders
ArboAnders is een arbodienstverlener uit Joure met klanten door heel Nederland en werkt met een duidelijke visie. Door deze visie en een grote betrokkenheid wordt er constant samen met de klant gekeken naar het optimaliseren van het arbeidsproces. Hierdoor wordt verzuim tot een minimum beperkt. Als er toch verzuim ontstaat, dan wordt er vanaf het begin gezocht naar de meest praktische oplossing die gericht is op re-integratie. Hierbij is het motto van ArboAnders  ‘iedereen heeft het recht op werken’.

Het bestuur van SCO is enorm trots op deze unieke samenwerking met ArboAnders!