Coronaprotocol SCO

Coronaprotocol SCO

Coronaprotocol SCO 863 648 K.V. SCO

Nu de competities weer bijna van start gaan, hebben we op de website een pagina “coronaprotocol” ingericht, met alles wat je moet weten voordat je het sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade bezoekt.

De nieuwe webpagina vind je onder de menuknop “Club info”:

https://kvsco.nl/club-info/coronaprotocol/

Met de informatie op deze nieuwe pagina, kunnen alle sporters, trainers, begeleiders, ouders/verzorgers en toeschouwers, het voor hem of haar relevante protocol vinden, met daarin de richtlijnen om veilig te bewegen op en rondom sportcomplex De Hoolt-tuun. Het protocol is een uitwerking van de regels en adviezen van het RIVM en NOC/NSF. Het protocol wordt overigens steeds aangepast als de actualiteit daarom vraagt, dus hou deze pagina goed in de gaten!