Ook aan het opruimen geslagen?

Ook aan het opruimen geslagen?

Ook aan het opruimen geslagen? 863 648 K.V. SCO

Tuinieren, opruimen, wie verplicht thuis zit door de corona-maatregelen, lijkt de tijd te gebruiken om het huis aan kant te maken. Het afval dat overblijft, moet alleen wel ergens heen. Heb je nou metalen voorwerpen die je kwijt wilt zoals fietsen, bedspiralen, metalen tuinmeubelen, gereedschap, witgoed, oude pannen, of wat voor metalen ook, breng deze dan naar SCO in Oldeholtpade.

Op het parkeerterrein van het SCO sportpark De Hoolt-Tuun, Hoofdweg 211A in Oldeholtpade staat namelijk op het parkeerterrein een grote oud-ijzer container om oude metalen in te zamelen. Door je oude metalen voorwerpen hier in te gooien bespaar je zelf op de stortkosten en lever je voor onze club een leuke bijdrage! Je kan dagelijks (dus ook in het weekend!) met de auto en aanhanger tot vlak naast de container rijden. Zware items mogen naast de container gezet worden. Alle kleine beetjes helpen en ook deze manier van inzamelen is een bijdrage ten behoeve van SCO. Bij voorbaat dank!!