Hillebrand Diever nieuwe trainer SCO

Hillebrand Diever nieuwe trainer SCO

Hillebrand Diever nieuwe trainer SCO 863 648 K.V. SCO

Met ingang van het seizoen 2020-2021 neemt Hillebrand Diever het hoofdtrainerschap over van Aegle Frieswijk. Hillebrand, een SCO-er in hart en nieren,  heeft zijn trainerservaring onder andere opgedaan bij k.v. De Waterpoort, k.v. Drachten, ASVD, Oranje Zwart en een vorige periode bij SCO (2012 – 2014), waarin SCO in 2013 kampioen werd. Daarnaast heeft Hillebrand in het verleden verschillende jeugdteams binnen SCO begeleid, onder andere spelers in de huidige selectie.

K.v. SCO is zeer verheugd met het aanstellen van Hillebrand. Vanaf seizoen 2020-2021 vervullen Hillebrand Diever en Arjan Kreeft, de huidige assistent trainer, op basis van volwaardige gelijkwaardigheid de rol van het hoofdtrainerschap.

In samenspraak met de nieuwe hoofdtrainers zullen Annali Roeles (teammanager), Bouke Wortman (fysiek trainer/fysiotherapeut bij Fysioactief) en Josta Westenbroek (medisch verzorger en tevens eigenaar van Praktijk Josta) komend seizoen ook deel uitmaken van het begeleidingsteam. Het eerste gesprek met een potentiële trainer voor het tweede team heeft plaatsgevonden.

Onze ambitie is en blijft hetzelfde: stapje voor stapje terugkeren op het hoogste niveau. Komend seizoen zal gebouwd worden aan een strijdlustig en fit team, waarbij herkenbaar korfbal wordt gespeeld. Hillebrand is hiervoor de juiste persoon om dit samen met Arjan te realiseren.

We zijn Aegle zeer erkentelijk voor zijn inzet om het lopende seizoen af te maken.

Bestuur en Topkorfbal k.v. SCO.