Welkom nieuwe sponsor: Fysio Wolvega

Welkom nieuwe sponsor: Fysio Wolvega

Welkom nieuwe sponsor: Fysio Wolvega 863 648 K.V. SCO

Zo aan het begin van dit sportieve en beweeglijke jaar hebben we goed nieuws. K.v.SCO  verwelkomt namelijk Fysio Wolvega als sponsor.  Door hun vele specialisaties kan je bij Fysio Wolvega altijd de juiste zorg krijgen en als je een afspraak maakt, kan je in de meeste gevallen nog dezelfde dag terecht bij één van hun specialisten. Fysio Wolvega vind je op van der Sandeplein 5 in Wolvega. Meer informatie is te vinden op hun website https://fysio-wolvega.nl

Fysio Wolvega heeft grote affiniteit met de korfbalsport. Hannie Schulting en Jeroen Schadron, de twee nieuwe eigenaren van Fysio Wolvega, presenteerden afgelopen zondagmorgen tijdens de clinic – ouder ochtend, de door hun gesponsorde shirts voor de jeugdscheidsrechters en  trainers/coaches van SCO. Daarnaast gaven zij de eerste van een grote reeks presentaties over sport, blessures en preventie. Vanzelfsprekend zijn we erg blij met en trots op deze samenwerking!

Op de grote foto staan de trainers, coaches en scheidsrechters met de nieuwe shirts.  Op de kleine foto’s rechts en in het midden van de grote foto, staan Hannie Schulting en Jeroen Schadron, de twee nieuwe eigenaren van Fysio Wolvega.