Rabobank en SCO verlengen samenwerking

Rabobank en SCO verlengen samenwerking

Rabobank en SCO verlengen samenwerking 1500 1000 K.V. SCO

Al enige jaren is Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland een vaste sponsorpartner van korfbalvereniging SCO in Oldeholtpade. Een mooi partnership waaruit inmiddels mooie relaties en verbindingen zijn ontstaan. K.v SCO is een actieve korfbalclub en is net als de Rabobank maatschappelijk betrokken in de lokale samenleving. Dit is een belangrijke reden waarom Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland het sponsorcontract met SCO opnieuw heeft verlengd. “De missie en visie van Rabobank en die van k.v. SCO sluiten naadloos op elkaar aan”. Voor zowel Rabobank als k.v. SCO geldt: iedereen doet mee, we staan midden in de samenleving en jeugd en jongeren zijn erg belangrijk, aldus Reinier Reitsma, marktteammanager van de regio Weststellingwerf.

Sportverenigingen hebben, juist in deze tijd, een belangrijke maatschappelijke rol. Het is de plek waar mensen samen komen, samen sporten, plezier hebben en waar ze van elkaar leren. En het is ook de plek waar onze kinderen leren om respect voor elkaar te hebben en om te leren van winnen en verliezen. Dat wij als Rabobank hier aan bij kunnen dragen, vinden we erg belangrijk.

Op de foto : links Reinier Reitsma (Rabobank) en rechts Arne Strampel (SCO)
De foto is gemaakt door Mustafa Gumussu van Fotopersburo Heerenveen.