SCO C1 ook kampioen

SCO C1 ook kampioen

SCO C1 ook kampioen 1600 1200 K.V. SCO

Gisteravond werd op de thuisbasis door SCO C1 de beslissende wedstrijd gespeeld tegen Lintjo C1, waarbij Lintjo nog gedeeld kampioen kon worden door van ons te winnen. Maar onze enthousiaste doorzetters uit C1 lieten dit niet gebeuren en wisten met 9-8 de wedstrijd te winnen en hierdoor waren ze volledig alleen kampioen in hun poule!

Een zelf gemaakt spandoek, gezamenlijk lekker eten en een huldiging door selectieleden Inge en Rixt. Dat waren de ingrediënten voor het feest dat diezelfde avond nog door de kersverse kampioenen werd gevierd. Inge en Rixt maakten de huldiging tot een hilarisch spektakel door allerlei weetjes en anekdotes over de C1 spelers te delen, waarbij niemand werd gespaard en het een groot lach festijn werd. Typerend voor deze gezellige, hechte en bijzonder enthousiaste spelersgroep. Esther, Tessa, Welmoed, Marit, Senna, Inge, Julia, Ellen, Hannah, Silke, Kirsten, Roos en Jurre, van harte gefeliciteerd en ga zo door! Ook felicitaties voor de trainers en coaches Sonja en Ferencz natuurlijk.

Achterste rij;
Esther Mulder, Sonja Mulder, Tessa Bosma, Welmoed Romo, Marit Hijlkema, Senna Burie, Inge Bosma, Ferencz Deli, Julia van Schuppen.
Voorste rij; Ellen Bosma, Hannah Hoeksma, Silke Hoogeveen, Kirsten Geertsma, Roos Hermse, Jurre Burie