Sponsornieuws

Sponsornieuws

Sponsornieuws 750 563 K.V. SCO

SCO is er trots op dat onlangs een sponsor overeenkomst met Peter Oostenrijk is getekend.Met ingang van dit seizoen staat zijn bedrijfsnaam op de shirts van onze D3.

Peter heeft een showroom aan de Sleeswijklaan 1d in Wolvega onder de naam “Peter Oostenrijk Raamdeco – Gordijnen – PVC Vloeren”. Daar vind je een ruim assortiment aan PVC vloeren, raamdecoratie, tapijt, vinyl, horren en droogloopmatten. De showroom is geopend op zaterdagen van 9.30 tot 17.00 uur. Op andere dagen is de winkel op afspraak geopend en daardoor is het dus ook mogelijk om ’s avonds de winkel te bezoeken.

Peter heeft jarenlang ervaring op het gebied van vloeren en raam decoratie. Hierdoor kan hij je voorzien van het beste advies, gericht op jouw woonsituatie. Meer informatie vind je op www.peteroostenrijk.nl