E3 kampioen

E3 kampioen

E3 kampioen 750 836 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag werd de wedstrijd Noveas E1 -SCO E3 door SCO E3 opnieuw gewonnen en kon het kampioenschap gevierd gaan worden. Deze competitie werden alle wedstrijden gewonnen en lieten de enthousiaste SCO-ers regelmatig gewoon goed korfbal zien. Deze spelers zijn een echt team geworden en het feit dat ze in de zaal ook al kampioen geworden zijn met maar 1 punt verlies bewijst dat dit een veelbelovend team is. De kampioenen zijn: Sjoerd, Dion, Rutger, Pien, Imre, Yara, Silke en natuurlijk de trainers/coaches Roland, Hannah, Marlijn en Yael. Gefeliciteerd!

Op de foto:
Liggend v.l.n.r. Sjoerd Vaartjes en Dion Oostra . Zittend op hek v.l.n.r. Rutger Elsinga, Pien de Vries, Imre Gols en Yara Nijholt en staand Roland Oostra.
Niet op de foto: Silke de Vries , Roland Douma, Hannah Kuperus, Marlijn Kreeft, Yael de Jong.