E1 kampioen

E1 kampioen

E1 kampioen 600 800 K.V. SCO

Na het spelen van de laatste wedstrijd in deze veldcompetitie is SCO E1 kampioen en kunnen de spelers terug kijken op een goed seizoen. SCO E1 heeft de sterke reeks van de zaal doorgezet naar het laatste stukje veld en is een ploeg die altijd vol enthousiasme het veld in gaat en wil winnen. De spelers benutten hun eigen kansen maar letten inmiddels ook op vrijstaande ploeggenoten waardoor er veel meer vrije kansen ontstaan. Ga zo door Lars, Dion, Ilse, Tara, Anita , Maud van der Lende en Maud Coppens! Proficiat.

Op de foto:
Spelers van links naar rechts onder naar boven: Lars Bosma, Dion Oostra, Ilse Nijholt, Tara Schabbink, Anita Veenema (coach), Maud van der Lende, Maud Coppens, Roland Oostra (Trainer/coach).
Niet op de foto Roland Douma (trainer), Hannah Kuperus (trainer), Marlijn Kreeft (trainer), Yael de Jong (trainer).

cof