Frank van der Veen keert terug bij SCO

Frank van der Veen keert terug bij SCO

Frank van der Veen keert terug bij SCO 825 300 K.V. SCO

We zijn blij te kunnen mededelen dat Frank van der Veen volgend seizoen terugkeert bij de selectie van SCO. Frank speelt het huidige seizoen bij Udiros in Nieuwehorne. De combinatie van zijn werk bij Trajectum en het spelen in de selectie van SCO was destijds lastig, vandaar de overstap toen naar onze buren aan de overkant van de tjonger. Na wat aanpassingen is die combinatie voor volgend seizoen wel weer mogelijk en dus keert Frank terug op het nest in Oldeholtpade. We zijn blij dat we volgend jaar weer kunnen genieten van zijn onnavolgbare acties en vele goals. Ook zijn ervaring zal een positieve bijdrage leveren aan onze jonge selectie.

Welkom Frank! Veel plezier en succes volgend jaar!