Staf k.v. SCO compleet met aanstelling Arjan Kreeft

Staf k.v. SCO compleet met aanstelling Arjan Kreeft

Staf k.v. SCO compleet met aanstelling Arjan Kreeft 825 300 K.V. SCO

Met genoegen maken we bekend dat Arjan Kreeft volgend seizoen wordt toegevoegd aan de staf. Arjan zal als assistent fungeren naast Riko Kruit en Lennert Westerhof.

Arjan heeft in het verleden jarenlang als speler in onze hoofdmacht geacteerd op het hoogste niveau. Na zijn carrière als speler is hij binnen SCO onder meer als trainer bij diverse ploegen actief geweest maar ook als jeugdcoördinator en voorzitter van de TC heeft hij een belangrijke rol gehad binnen onze club. Buiten SCO was hij hoofdtrainer bij kv Mid Fryslân en meer recent bij onze buren in De Hoeve. Met het aanstellen van Arjan als assistent halen we heel veel ervaring binnen, op korfbal gebied, maar ook op fysiek vlak vanuit zijn dagelijks werk bij defensie. We zijn erg blij dat Arjan, vanaf volgend seizoen, weer ‘thuis’ is.