Window Cleaning Hoogenkamp

Window Cleaning Hoogenkamp

Window Cleaning Hoogenkamp 733 550 K.V. SCO

Jacob Hoogenkamp is voor velen een bekend gezicht en is bij vele SCO’ers dè glazenwasser. Hij is zelf 24 jaar actief korfballer geweest als speler en coach. Een eenmanszaak die graag wat terug  wil doen voor onze vereniging in de vorm van sponsoring. Wij zijn hier erg blij mee en heten hem dan ook van harte welkom als sponsor!

Jacob is een zeer betrouwbare en gedreven vakman en staat  daardoor bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service. Hij heeft 10 jaar werkervaring in zijn vakgebied, waarvan 5 jaar als zelfstandige. Glazenwassen doet hij tot een hoogte van maar liefst 12 meter en met een borstel en kalkvrij water. Ook voor gevelreiniging, hout- en kunstofreiniging, zonnepanelen en impregneren bent u bij Jacob Hoogenkamp aan het goede adres. Ook de voor u moeilijk bereikbare plekken maakt deze vakman weer stralend schoon. Het leuke aan zijn werk vindt hij de vrijheid en het persoonlijke contact met de mensen.  Met het inzetten van Jacob Hoogenkamp bent u dan ook verzekerd van een zorgvuldige aanpak met een duurzaam resultaat.  Informatie en contactgegevens van Jacob vindt u op zijn website: www.windowcleaninghoogenkamp.nl