SCO verlengt contract Riko Kruit en Lennert Westerhof

SCO verlengt contract Riko Kruit en Lennert Westerhof

SCO verlengt contract Riko Kruit en Lennert Westerhof 825 300 K.V. SCO

De afdeling Topkorfbal van k.v. SCO is erg blij te kunnen melden dat Riko en Lennert ook volgend jaar onze selectie trainen en coachen.

Ondanks de ietwat stroeve start zijn spelers, staf en bestuur zeer tevreden over beide mannen en de meer recente resultaten geven ook aan dat we op de goede weg zijn. We zijn erg enthousiast over de wijze waarop Riko en Lennert hun werkzaamheden uitvoeren. Ook de overeenkomst met onze verzorgster Josta Westenbroek is verlengd, waarmee we ook volgend jaar verzekerd zijn van haar deskundige begeleiding en nooit aflatende inzet.

Wolter Achttien zal volgend jaar weer als speler binnen de lijnen te bewonderen zijn, uiteraard bij SCO. We hopen op korte termijn een vervanger voor Wolter zijn positie binnen de staf vast te kunnen leggen. We zullen Wolter als trainer/coach gaan missen, maar we zijn er van overtuigd dat hij binnen de lijnen minimaal net zo belangrijk voor onze club zal worden.

Wij wensen Josta, Wolter, Riko en Lennert veel plezier en succes toe volgend seizoen!

Foto’s: Jenna Spelten Photography