Het gaat kolken in de Steense!

Het gaat kolken in de Steense!

Het gaat kolken in de Steense! 450 301 K.V. SCO

Het knalde al voor de kerstdagen waar het massaal opgekomen publiek getrakteerd werd op een spectaculaire korfbalshow. In Grou werd een onvergetelijke derby gespeeld waarin de Kobaltblauwen op voorsprong kwamen, achterhaald en voorbij gelopen werden maar veerkracht toonden. Van het begin tot het eind zaten de toeschouwers op de randjes van de banken, kregen fraaie doelpunten voorgeschoteld en bleef de adrenaline het hele duel door de aderen stromen. De spanning liep op tot het kookpunt, de kelen werden schor geschreeuwd en een volgepakte Twine ontplofte nadat de winnende treffer door de mand gejaagd werd. De Stellingwervers vielen elkaar in de armen en hosten door de zaal waar de Mid Friezen beduusd met lege handen toekeken.

Dat was vorig jaar, we zijn drie weken verder. De competitiemaker heeft met een vooruitziende blik bedacht dat een mix van het extatische gevoel bij de één en de op revanche beluste gedachte bij de ander tot een nog spetterender derby zal leiden. Dit weekend staat het terugduel op het programma. Mid Fryslân zal tot de tanden gewapend zijn in de voor hun nu al wedstrijd van het jaar. De thuisploeg zit vol vertrouwen maar heeft net als in het uitduel de overweldigende steun van de achterban hard nodig.

Kom zondagmiddag naar de hal van Wolvega gehuld in blauwzwarte kleding, trek de trommels en trompetten van zolder, sleep pannen en deksels uit de kelder, ruk de confettikanonnen en party poppers uit de stellingen en laat het knallen. Sluit aan bij de mars naar de Steense waar het gaat kolken, dit wil je niet missen, het dak gaat eraf!

Niet alleen de Rikoroedel maar heel SCO rekent op U!

Hans