Vrijwilligers

De vrijwilligers van SCO

Ze zijn nagenoeg onzichtbaar. Tegelijkertijd zijn ze onmisbaar voor de club. De vrijwilligers van SCO, die in de vrije uren alles bij onze club ordelijk laten verlopen. Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie. Achter de schermen gebeurt er heel veel om alles optimaal draaiende te houden en er zijn verschillende commissies met vrijwilligers die daar samen voor zorgen.

Namens het bestuur en alle leden willen we alle vrijwilligers van onze club hartelijk danken voor de inzet, betrokkenheid en tijd die jullie hebben vrijgemaakt. Samen op deze manier de schouders er onderzetten levert betrokkenheid, gezelligheid en goede teamgeest op. Samen zijn we SCO. Met elkaar, voor elkaar!

Onze club kan dus niet zonder vrijwilligers. Voor grote en kleine taken zijn altijd mensen nodig. We zijn er heel trots op dat we al best veel vrijwilligers hebben. Maar onze club groeit en daarmee zijn er steeds meer mensen nodig. Lijkt het je ook leuk om vrijwilliger te worden? Neem dan contact met ons op. Kom eens langs op de eerste maandagavond van de maand tussen 19.30 en 20.00 uur in ons clubgebouw “De Hoolt tuun” in Oldeholtpade. Of stuur een E mail naar secretariaat@kvsco.nl

Vacatures

Lijkt het jou ook leuk om aan de slag te gaan als vrijwilliger bij SCO, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Wil je graag iets voor de club betekenen, je talenten benutten of misschien wel jezelf verder ontwikkelen? Wat je motivatie ook is, bij SCO vinden we het belangrijk om jouw inzet te waarderen en te erkennen!

Hier vind je alle openstaande vrijwilligersvacatures. Laat het ons weten als je wil helpen! Mail naar secretariaat@kvsco.nl