WKS talenten in actie tijdens RTC U15 toernooi

WKS talenten in actie tijdens RTC U15 toernooi

WKS talenten in actie tijdens RTC U15 toernooi 863 648 K.V. SCO

Vorige week donderdag (Hemelvaartsdag) reisden de geselecteerde WKS korfbaltalenten Aniek, Mare, Malin, Sem, Sven, Sverre, Mika, Owen en Gys af naar Alphen aan de Rijn voor een RTC U15 toernooi. Het team, onder leiding van Johan Glorie en Justin Zuil, stond voor uitdagingen, maar bleef veerkrachtig.

Hoewel er aanvankelijk wat strubbelingen waren met vakindeling en communicatie, wist het team zich staande te houden. Na enkele verliespartijen werden er in de laatste rondes twee gelijke spelen behaald.

De coaches zullen de ervaringen van deze dag meenemen om het team verder te ontwikkelen richting het Pre-Challenge toernooi in de herfstvakantie. De spelers tonen groeipotentieel en zijn vastberaden om te blijven verbeteren.