Voorbereidingen voor het VTVNVV van start

Voorbereidingen voor het VTVNVV van start

Voorbereidingen voor het VTVNVV van start 863 648 K.V. SCO

De spanning stijgt en de datum nadert snel voor het voetbalevenement van het jaar. Op vrijdag 28 juni, vanaf 19.00 uur, zal het VTVNVV van 2024 van start gaan. Alle fans worden bij deze verzocht om deze datum in hun agenda te markeren, want het belooft weer een avond vol competitie en gezelligheid te worden.

Maar er is nog datum die je niet wilt missen: de inschrijfdatum voor de teams. Op 13 april 2024, om 10.00 uur, gaat het inschrijvingsproces van start. Vanaf dat moment kunnen heren- en damesteams zich aanmelden om deel te nemen aan dit evenement. De inschrijving verloopt via de website www.kvsco.nl/evenementen/vtvnvv.

Na afloop van het toernooi staat een bruisende afterparty op het programma, compleet met een DJ die de sfeer tot in de late uurtjes zal verhogen.