SCO-jeugd verkoopt Spaarsprinter in Poiesz Wolvega

SCO-jeugd verkoopt Spaarsprinter in Poiesz Wolvega

SCO-jeugd verkoopt Spaarsprinter in Poiesz Wolvega 863 648 K.V. SCO

Aanstaande zaterdag, 23 maart, kunnen klanten van de Poiesz supermarkt in Wolvega genieten van een speciale aanbieding, gepresenteerd door de jeugdleden van SCO. Elke week krijgt één vereniging of club de kans om de Spaarsprinter te verkopen, en deze week is het de beurt aan SCO.

De Spaarsprinter biedt deze week 1,5 kilo Elstar appels aan voor slechts €2,49, met daarbij 15 extra Jeugd Sponsor Munten. Onze jeugdleden zullen van 10.00 tot 15.00 uur aanwezig zijn in de Poiesz winkel om deze speciale aanbieding aan de klanten aan te bieden.

Na het afrekenen hebben klanten de mogelijkheid om de Jeugd Sponsor Munten in de SCO-koker te deponeren of rechtstreeks aan onze jeugdleden te geven. Hoe meer munten er verzameld worden, hoe meer sponsorgeld Poiesz supermarkten aan het einde van de actie aan SCO zal uitkeren.

De opbrengst van deze actie is specifiek bestemd voor de aanschaf van spelmateriaal voor de jeugd binnen onze vereniging. Laten we daarom samen SCO ondersteunen – elke munt telt!

Dus, kom langs bij de Poiesz winkel in Wolvega op zaterdag 23 maart en steun onze jeugdleden terwijl u geniet van deze geweldige aanbieding van Elstar appels. Tot dan!

#SCO #JeugdSponsorMunten #Spaarsprinter #PoieszSupermarkt #Wolvega #ElstarAppels #Jeugdondersteuning