SCO/European Aerosols E1 kampioen

SCO/European Aerosols E1 kampioen

SCO/European Aerosols E1 kampioen 863 648 K.V. SCO

In de laatste competitiewedstrijd heeft SCO/European Aerosols E1 zich tot kampioen gekroond. Het team speelde gelijk tegen Heerenveen E1 met een eindstand van 6-6. Het gelijkspel was voldoende om zichzelf te kronen tot kampioen van de competitie. Het team, onder leiding van hun coaches en met de steun van het trouwe publiek, heeft gedurende het seizoen uitstekend gepresteerd en hun harde werk is nu beloond met deze welverdiende titel.

Namens de club feliciteren we de spelers van SCO/European Aerosols E1 met hun fantastische prestatie en het behalen van het kampioenschap. We zijn enorm trots op alle spelers en uiteraard op de trainers en coaches die hebben bijgedragen aan dit prachtige resultaat.