Succesvolle MTB Toertocht van SCO trekt enthousiaste deelnemers

Succesvolle MTB Toertocht van SCO trekt enthousiaste deelnemers

Succesvolle MTB Toertocht van SCO trekt enthousiaste deelnemers 863 648 K.V. SCO

Op zondag 10 maart werd door SCO wederom een MTB toertocht georganiseerd. De deelnemers genoten van de prachtige bewegwijzerde mountainbikeroutes in Weststellingwerf. Onder de begeleiding van talloze enthousiaste vrijwilligers werden de beste omstandigheden gecreëerd voor een geslaagd evenement.

De deelnemers hadden de keuze uit routes van 20, 30 of 50 kilometer, allemaal door het schilderachtige landschap van Weststellingwerf. Met de perfecte weersomstandigheden en de inzet van vrijwilligers bood ook deze MTB Toertocht weer een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Voor alle foto’s en filmpjes check je de Facebookpagina van de mountainbiketocht.