Nieuw lid, nieuw avontuur: welkom Kevin!

Nieuw lid, nieuw avontuur: welkom Kevin!

Nieuw lid, nieuw avontuur: welkom Kevin! 863 648 K.V. SCO

SCO lid Max Mettes heeft met zijn enthousiasme voor korfbal zijn vriendje Kevin van der Veen weten te overtuigen. Daarom kunnen we nu aankondigen dat Kevin lid is geworden van SCO/European Aerosols! Als beloning deelden we aan deze beide mannen de gebruikelijke cadeaus uit.

In het F3-team zal Kevin zijn korfbaltalent laten zien, terwijl hij daar herenigd wordt met zijn vriendje Max, die ook onderdeel is van dit levendige team. Wij wensen Max en Kevin dan ook veel Korfbalplezier!

Aan alle spelers, vrienden en nieuwkomers: breng ook een vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO en als zij lid worden, ontvang jij een cadeaubon en een bal! En natuurlijk wordt ook je vriendje of vriendinnetje verwelkomd met een speciaal cadeau. Voor meer informatie over dit speciale welkomstpakket, neem contact op via: sporten@kvsco.nl. Meld je ook aan via onze speciale ledenactie!

Hoe werkt de ledenactie?
Als je jezelf of een ander voor kennismaking wil aanmelden, dan kan dat via onze speciale actiepagina. Help ons de link te delen met familie, vrienden, buren, collega’s, en anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn in korfbal bij SCO. Ken je iemand die misschien geïnteresseerd is in kennismaken met KV SCO? Stuur hen dan de link van de actiepagina door. Als iemand zich aanmeldt via jou, maken jullie allebei kans op fantastische prijzen! Voor uitgebreide informatie over deze actie en het aanmelden, bezoek onze actiepagina: KV SCO – Ledenactie

Kevin en Max