Het livestream team zoekt jouw hulp!

Het livestream team zoekt jouw hulp!

Het livestream team zoekt jouw hulp! 863 648 K.V. SCO

Nog even en dan start ook de selectie weer in de zaal (28 oktober is de eerste oefenwedstrijd). Het livestream team gaat ook dit zaalseizoen weer met veel plezier aan de slag om de livestream beelden voor jullie te verzorgen als jullie er niet live bij kunnen zijn. Alle thuiswedstrijden van SCO/European Aerosols 1 streamen we met een team van vrijwilligers. Toch kunnen we extra hulp goed gebruiken. Iedereen is welkom of je nou wel of geen lid bent of bv. een ouder van een lid.

We zijn op zoek naar iemand die wil assisteren bij het opzetten van de camera, het aansluiten en inregelen van de apparatuur en uiteraard het filmen van de wedstrijd. Je zou ons hier enorm mee helpen. Dat kan bij alle thuiswedstrijden in de periode oktober tot april, of gewoon een enkele keer dit zaalseizoen.

Lijkt het je leuk om met ons team mee te doen? Mail dan even naar communicatie@kvsco.nl. Uiteraard kan je ook altijd een keertje meekijken als we een stream verzorgen zodat je een beeld krijgt wat we precies doen.

Alvast bedankt en we hopen snel van je te horen!

Het livestream team