Ontdek sportclub WKS

Ontdek sportclub WKS

Ontdek sportclub WKS 863 648 K.V. SCO

Ontdek de sportieve wereld van korfbal bij WKS – Weststellingwerf Korfbalt Samen! Onze sportclub is het resultaat van een hechte samenwerking tussen SCO, SIOS, De Hoeve, Leonidas en Forward, waardoor we een ongeëvenaarde sportervaring op ieder niveau kunnen aanbieden op onze trainingslocaties in De Hoeve, Noordwolde, Oldeholtpade, Steggerda en Wolvega. Wij zijn op zoek naar enthousiaste basisschoolkinderen tussen de 4 en 12 jaar om deel uit te maken van onze bloeiende sportgemeenschap.

Bij WKS bieden we gratis proeftrainingen aan, zodat je zelf kunt ontdekken of korfbal jouw passie is. Onze ervaren coaches en trainers staan klaar om je optimaal te begeleiden, maar ook jouw specifieke talent te ontdekken en dit verder te ontwikkelen. Ervaar daarom zelf de plezierige en leerzame sportactiviteiten bij WKS! Kom en sluit je aan bij onze sportieve familie en geniet van sport, plezier en nieuwe vriendschappen! Meld je vandaag nog gratis en vrijblijvend aan door een E-mail bericht te sturen naar sportenwks@gmail.com . Tot snel!