SCO E1 kampioen!

SCO E1 kampioen!

SCO E1 kampioen! 863 648 K.V. SCO

SCO E1 heeft met een overtuigende overwinning het kampioenschap binnengesleept! In een spannende wedstrijd wisten ze met maar liefst 10-3 te zegevieren tegen VZK/DIO/Donkerbroek/ODIS E1. De dag begon met nog een ander belangrijk duel in de competitie. LDODK E1 nam het op tegen Lintjo E3. Helaas voor LDODK E1 eindigde deze wedstrijd in een nederlaag met een score van 12-11 in het voordeel van Lintjo E3. Dit resultaat betekende goed nieuws voor SCO E1, aangezien het hierdoor alleen aan de leiding kwam in het klassement en het kampioenschap veiligstelde.

Na afloop van de kampioenswedstrijd werden de spelers Lars Spijksma, Jelte Pijlman, Lieke Hof, Ilva Lukkes en Naomi Veldhuizen beloond voor hun harde werk. Ze ontvingen allemaal een welverdiende medaille. Om het feest compleet te maken, genoten ze samen met hun trainers van een heerlijke portie patat.

Het trainerskwartet, bestaande uit Hannah Kuperus, Julia van Schuppen, Alien Veenstra en Egbert Pijlman, heeft een cruciale rol gespeeld in het succes van SCO E1. Hun toewijding en de optimale begeleiding van de coaches Nynke van der Zijl en André Lukkes hebben ervoor gezorgd dat de spelers hun talenten konden ontwikkelen. Proficiat!